Læsetid: 1 min.

Kunstmønstring

20. september 2001

I dag åbner en omfangsrig udstilling i Brandts Klædefabrik i Odense: »Mønstring: Mellem arabesk og objekt«. Den fylder alle salene i den gamle fabriksbygning. Her stilles ind på yngre billedkunstneres interesse for at arbejde med mønstre, og ud over malerier på væggene, strækker værkerne sig over gulvene. Der ses tilbage på de seneste 40 års billedkunst, som har gjort brug af mønstre og grid: Fra Andy Warhol og Frank Stella over Paul Gernes til unge kunstnere som Niels Erik Gjerdevik, Marianne Grønnow og Fred Tomaselli. Udstillingenkan ses ti.-sø. 10-17 frem til 17. dec.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu