Læsetid: 1 min.

Robinson og Chabrol

4. september 2001

*Udsendelsen »Robinson« er nået til Frankrig med titlen »Koh Lanta«, og det får filminstruktøren Claude Chabrol, der ellers indrømmer at være stort set altædende, hvad fjernsynsudsendelser angår »fordi der ikke er en udsendelse, der ikke på en eller anden måde er interessant...« til at udtale til Liberation: »Det er til at brække sig over! Tænk at tvinge ulykkelige kvajhoveder til at spille kujoner i en hel måned på en ø, det er frygteligt... Til sidst er der ikke andet end afsky tilbage. Dette forfærdelige princip med at eliminere sig selv, får en til at overveje om det ikke går ud på at vænne folk til fyringer. Jeg tror det er et forsøg på at forklare at fyringer, det er helt normalt. At sådan er livet bare.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her