Læsetid: 1 min.

Romanforfatteren Marilyn Manson

6. september 2001

Den franske avis Liberation beretter, at det androgyne rockfænomen Marilyn Manson, den syngende nietzscheaner og enhver amerikansk forælders skræk, er på trapperne med sin første roman. Han er ved samme lejlighed allerede i gang med at skrive filmmanuskript ud fra den. Romanen skulle oprindeligt have været udgivet samtidig med albummet Holy Wood. Ifølge sangeren handler den om alle de samme temaer, som albummet gjorde: Politik, vold og religion. Marilyn Manson er overbevist om, at romanen vil blive modtaget »med en masse kontroverser og had«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her