Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

21. september 2001


Anja Andersen
*De nye håndboldregler tillader bl.a. dommerne at vise en spiller ud i to minutter – hvis træneren har været provokerende. Vi forudser, at det nyoprykkede Slagelse-hold vil optræde i decimeret udgave det meste af sæsonen.

Kenneth Carlsen
*Den danske tennis-etter har nu været skadesfri i to kampe i træk. Det har foreløbig bragt ham i kvartfinalen i Shanghai Open og en chance for en plads på Top 200. Godt skuldret.

Per Frandsen
*En af det engelske tophold Boltons utallige danskere har meldt klar til landskampen mod Island. Efter en ankelskade er Per Frandsen atter frisk. Det lyder betryggende, blot han holder sig væk fra midtbanen.

Per Bjerregaard
*Brøndbys direktør har lige set bunden af pengekassen, men både Werder Bremen og Inter vil gerne spytte lidt i. Til gengæld skal de ha’ henholdsvis Peter Madsen og/ eller Ruben Bagger. Det huer ikke direktøren, som helst ikke vil sælge i denne sæson.

Dino Zoff
*Efter onsdagens Champions League-nederlag på 1-3 hjemme mod Nantes, har Lazios ledelse fyret træner Dino Zoff på gråt papir. Afløseren bliver den tidligere Milan-træner Alberto Zaccheroni. Zoff har foreløbig sagt nej til at genindtræde som præsident i klubben.

Jacques Rogge
*Den nyvalgte præsident for IOC ønsker Vinter-OL 2002 i Salt Lake City gennemført trods sidste uges terrorhandlinger. »OL kan sende et budskab om venskab og dialog mellem forskellige kulturer. OL er et modsvar til terrorhandlinger og bør ikke blive et offer for den slags voldelige handlinger,« siger Rogge.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her