Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

7. september 2001


Peter Kjaser
*Før onsdagens slag i Sofia præsenterede bulgarsk tv målmand Kjær som Kjaser, og ikke som forventet Kjaer. DBU’s informationschef Lars Berendt bør ved udekampe nok lade holdopstillingen printe ud i VERSALER.

Tofting
*Lad så gå med, at den hårdtpumpede midtbanefræser Stig Tøfting aldrig kan få sit navn stavet rigtigt i det store udland, men Tofting smager da lidt af ’Tuff Thing’.

Ustabile islændinge
*Efter lørdagens 3-1-triumf i Reykjavík mod fodboldstormagten Tjekkiet, gik det onsdag aften galt for islændingene på Landsdowne Road, hvor the underdogs fra Nordirland vandt med 3-0. Dermed forsvandt de nordatlantiske chancer for VM-kvalifikation.

Brian Steen Nielsen
*Tilhængere af mere kontant fodbold kommer til at mangle en væsentlig brik i den altafgørende landskamp mod Island lørdag 6. oktober i Parken. Brian Steen Nielsen må på tribunen efter advarslen mod Bulgarien, og ikke overraskende havde han en i forvejen.

Nordmænd i bedring
*Det norske fodboldlandshold er ikke længere det ringeste hold i VM-kvalifika-
tionsturneringens gruppe 5. På Ullevaal vandt Norge onsdag med 3-2 over Wales, og lagde med sin første sejr i ni kvalifikationskampe både Wales og Armenien bag sig. Monstro broderfolket savner eks-landsholdstræner Egil ’Drillo’ Olsen? Vi gør ikke.

Christina Roslyng
*Sommeren går på hæld,
og pludselig er de der igen. Nedtællingen har stået på siden sæsonafslutningen i foråret, og Christina Roslyng & Co. starter kvindernes håndboldsuperliga den 15. september. Vi glæder os.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her