Læsetid: 1 min.

Var Adolf Hitler bøsse?

9. oktober 2001

»Min Hesserl... Er det ikke forfærdeligt, at han stadig sidder indespærret.« Ordene er Adolf Hitlers. De blev udtalt i 1924, da han var sluppet ud af fængslet efter kupforsøget i München, men vennen og stedfortræderen Rudolf Hess stadig sad inde. Diminutiv-formen Hesserl er yderst interessant, mener den tyske historiker Lothar Machtan. I bogen Hitlers hemmelighed fremfører Machtan et væld af indicier for, at Føreren i virkeligheden var homoseksuel, og at f.eks. SA-lederen Ernst Röhm blev myrdet, fordi han kendte Hitlers hemmelighed og afpressede ham. Bogen udkommer i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her