Læsetid: 1 min.

FOLK

19. oktober 2001


Kotomitsuki
*Til stor overraskelse for sumo-entusiasterne faldt favoritterne én efter én i dette års aki-basho (efterårsturnering), hvilket banede vejen for unge Kotomitsuki. Japanernes hoveder ryster stadig af efterskælvet.

Flemming Povlsen
*Der er håb for arvingerne efter en af Danmarks gennem tiderne mest karismatiske spillere. Ifølge Ekstra Bladet står Povlsens gamle klub AGF til at tegne sponsorkontrakter for i alt 17 mio. kroner. De falder på et tørt sted.

Rolf Sørensen
*Med en suveræn 114.-plads i Milano-Torino, 11.58 efter vinderen, satte den vragede CSC Tiscali-rytter en tyk streg under det ganske urimelige i Bjarne Riis’ manglende lyst til at hyre ham for endnu en sæson.

Kenneth Carlsen
*Den omvandrende skulderskade skal – om lægerne vil – spille Davis Cup-tennis mod Moldova 3.-5. maj næste år. Det afgjordes ved lod-trækningen torsdag. Hvis de ellers er blevet gode venner til den tid, skal han nok spille sammen med Kristian Pless.

Bård Borgesen
*Forsvarsspilleren fra Odd Grenland i den norske Tippeliga, det hedder den altså, skifter til nordjyske AaB. Her har det på det seneste knebet nervepirrende meget i midterforsvaret med både Lennart Bak og svenske Kleber Saarenpää på lægebænken.

Peter Møller
*Ved sin tilbagekomst i FCK-lejren talte den lange angriber lidt for hjertevarmt om sit tilhørsforhold til arvefjenden Brøndby IF. Det er FCK-tilhængerne blevet stiktossede over. Ifølge Berlingske Tidende har Møller nu givet sig selv mundkurv på, indtil han har ladet fødderne tale i tre kampe.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu