Læsetid: 1 min.

FOLK

13. oktober 2001


Henrik Nordbrandt
*Selv om vi nærmer os hans hademåned november, er vor store digter p.t. iblandt os. Søndag kl. 17 kan man opleve en af hans sjældne oplæsninger ved en soirée på Palæ Bar i Ny Adelgade i det indre København.

Fredskvinder
*Lørdag er verdensomspændende demonstrationsdag for fred. I København holder »Kvinder for fred« demo på Axeltorv.

Naomi Klein
*Lørdag taler Naomi Klein – forfatter til bogen No logo – ved et arrangement i Luftskibets/Informations regi. Må vi så heller ikke beholde den røde prik?

H.C. Andersen
*Vor store eventyrdigter har lagt navn til et marathonløb, som søndag holdes i Odense. Det er egentlig lidt svært at forbinde ham med den slags udskejelser. Det ville også have set fjollet ud med den høje hat, han yndede at bære.

Hagen Jørgensen
*Forbrugerombudsmand Hagen Jørgensen – som når han ikke generer erhvervslivet dyrker japanske minitræer – fylder søndag 65 år.

Sharon Stone
*Filmstjernen Sharon Stone (43 år) er blevet udskrevet fra et hospital i San Francisco, hvor hun er blevet behandlet for en mindre hjerneblødning. Stone ventes at komme sig fuldstændig.

Paul Simon
*Lørdagens runde fødselsdag inden for populærmusikken står Paul Simon – engang halvdelen af Simon & Garfunkel – for. Han bliver 60.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her