Læsetid: 1 min.

FOLK

5. oktober 2001


Ebbe Sand
*Superangriberen fra Schalke 04 har haft en rigtig møgsæson, men regner med at få spilletid mod Island i morgen. Dagsformen holder nok ikke til 90 minutter, og vi er en del, der ser frem til debut for Brøndbys Peter Madsen.

Eidur Smári Gudjohnson
*Den islandske fodboldspiller bruger til daglig en del tid på at lære englænderne at udtale sit navn. Lørdag vil omkring 3.000 landsmænd
– forhåbentlig forgæves – heppe på Jesper Grønkjærs Chelsea-kollega.

Jon Dahl Tomasson
*Er det ikke det ene, så er det det andet. Vor målfarlige fremskudte midtbanemand er så småt kommet sig over skaden i baglåret; den har i stedet flyttet sig til lysken.

Atli Evaldsson
*Noget tyder på at træneren for det islandske landshold gerne vil til Danmark. »Danmark er Skandinaviens eneste leverandør af fodboldlækkerier, lynhurtige temposkift, flydende kombinationsspil og højt teknisk niveau,« siger han. Måske bliver der snart ledigt i FCK igen.

Brian Steen Nielsen
*Midtbane-pincheren fra Malmø FF sidder over i denne omgang. Synsforstyrrelser efter dommernes uafladelige viften med gule og røde kort foran øjnene anbringer ham i tilskuerens rolle.

Netboldbrugere
*DBU og TV 2 indgik torsdag en aftale om, at lørdagens landskamp vises live på Internettet på hhv. dbu.dk og tv2.dk, dog således, at højst 1.200 brugere kan se med.

Thomas Gravesen
*Efter sin skinnebensskade er den tyndhårede højttaler klar igen og mener selv, formen er i top. »Arret er helet, musklerne ved at være bygget op, lungerne er pustet op og kræfterne er tilbage.«
Stakkels Island.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her