Læsetid: 1 min.

FOLK

29. oktober 2001


Steffi Graf
*Den tyske eks-tennisstjerne får nu også andet at lave end at kigge på Andre Agassis kampe. De to fik lørdag et barn blot seks dage efter, at de blev gift ved en privat ceremoni i Las Vegas.

James Galway
*Wilhelm Hansen Fonden tildeler i aften i Kunstindustrimuseets Festsal en hæderspris på 250.000 kr. til fløjtenisten James Galway.

Torben Bille
*Herværende dagblads nyhedschef har foretaget nye prioriteringer i rockmusikkens jungle. Resultatet kan man læse i bogen Lydspor – 100 af verdens bedste rockplader, som udkommer i morgen.

Romano Prodi
*EU-Kommissionsformanden har sagt direkte til Cyperns regering, at landet kan regne med at blive blandt de første nye medlemmer af EU. Det skete under et besøg på den solbeskinnede Middelhavsø.

Bryster og Børn
*Timing er alt nu om dage: Den internationale ammeuge begynder i Danmark i dag. Gyldendals bog om barnet udkommer sørme også i dag.

Ernst Welteke
*Den tyske nationalbankdirektør og medlem af Den Europæiske Centralbanks bestyrelse, taler ved møde i Danmarks Nationalbank. Måske vil han forælle lidt om fremmede valuta’er såsom euroen.

Michael Jordan
*Basketballstjernen har travlt for tiden. I dag skal han ringe med klokken, når børsdagen slutter i New York, og i morgen spiller han sin første liga-kamp i tre år, når hans hold, Washington Wizards, møder New York Knicks.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her