Læsetid: 1 min.

FOLK

25. oktober 2001


Kristian Thuesen Dahl
*Den danske folkepartist Thuesen Dahl er medforslagsstiller til »forslag til
folketingsbeslutning om opfordring til at trække aktstykke nr. 6 om etablering af muslimsk begravelsesplads tilbage fra Finansudvalget.« Der er 1. behandling i dag.

Mette Lisby
*Komikeren Mette Lisby - som i lyse øjeblikke er morsom – indleder i dag en landsdækkende turné med sit Mette Lisby - One Woman Comedy Show. Som det hedder, selv om det dog foregår i Danmark.

Willy Strube
*I dag bisættes den tidligere formand for SiD’s industrigruppe fra Fløng Kirke.

Vinsmagere
*På den gamle Børsen i Køøbenhavn er der denne torsdag en smasken og en slubren, når Rioja-eksportør-erne og Den spanske Ambassades Handelsafdeling holder stor Rioja-smagning.

Carmi Gillon
*Den israelske ambassadør deler i eftermiddag sin ekspertise i terrorbekæmpelse med tilhørerne ved et arrangement i Det Udenrigspolitiske Selskab.

Frederik
*Hans Kongelige Højhed Kronprinsen – som er protektor for Dansk Design Center – overrækker fredag Den Danske Designpris 2001, som gives for et udvalgt dansk produkt.

Kurt Vonnegut
*Den amerikanske kultforfatter Kurt Vonnegut havde ellers lovet aldrig mere at skrive. Nu er han imidlertid godt i gang med en roman med titlen If God Were Alive Today. Den har en stand-up-komiker som hovedperson.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her