Læsetid: 1 min.

FOLK

24. oktober 2001


Barbara Cartland
*Den afdøde dronning af kiosklitteraturen havde mange fans. Snart kan de downloade hendes mere end 720 romaner som lydbøger på nettet. Det kommer til at koste 100 pund for tolv bøger pr. år. Dvs. at det vil tage næsten lige så lang tid at komme til at høre dem, som det tog Cartland at skrive dem.

Tycho Brahe
*Det er en rigtig Tycho Brahes dag i dag. Det var den 24. oktober i året 1601 i alt fald for Tycho Brahe selv. For da døde han nemlig.

Michael Jackson
*Popsangeren Michael Jackson agter at dedikere sit længe ventede album Invincible til den unge farvede nordmand Benjamin Hermansen, som i januar blev stukket ned og dræbt af norske nynazister.

P. Nyrup Rasmussen
*Landsfaderen er med i den nye udgave af Guinness Rekordbog. Ikke som den,
der har spist flest flødeboller på fem minutter el. lign – men fordi han angiveligt er den eneste regeringsleder, der står opført i telefonbogen.

Tamra Rosanes
*Blandt dagens runde fødselarer finder vi sangeren Tamra Rosanes. Hun har gjort mere end de fleste for at gøre country-musikken stueren her til lands. Tamra bliver 50 år.

Mike Tyson
*Ifølge frokostpressen beærer »verdens ondeste mand« atter vor hovedstad med et besøg. Mr. Tyson skulle ifølge samme medier bl.a. interessere sig for at nærstudere danske kvinder, fortrinsvis blondiner.

Peter Rose
*Med en uddannelse som militærnægter og en fortid som forsvarsdirigent på Informations fodboldhold er Tivolis scenetekniske chef udnævnt til underholdningschef i Carstensens gamle have. Peter Rose bliver ansvarlig for Promenadeorkestret, Tivoli-Garden, Pantomimeteatret, Valmuen og Plænen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her