Læsetid: 1 min.

I form

16. oktober 2001

»Klar form« er en udstilling, der hylder den dagsordensættende kvinde, Denise René (foto) , som med sit parisergalleri af samme navn skabte kulturhistorie efter krigen med den abstrakte kunst. Her udstillede Calder, Deyrolle, Dewasne, Magnelli, Vasarely, Mondrian m.fl. Udstillingen er interessant at se ikke mindst i forlængelse af Statens Museum for Kunsts udstilling med billedhuggeren Robert Jacobsen, der sammen med maleren Richard Mortensen også frekventerede Renés galleri i tiden fra 1947-59. Udstillingen kan ses i Gl. Holtegaard frem til 18. novenber.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu