Læsetid: 1 min.

Ib Spang Olsens troldeverden

11. oktober 2001

De mange stregers mester, tegneren, fortælleren og grafikeren Ib Spang Olsen, udstiller fra på lørdag i Sophienholm i Lyngby. Hans populære værker er kendt fra talrige bogillustrationer, ikke mindst de fantasirige billedfortætninger af Halfdans digteriske geni, og fra mange vellignende portrætter, skabt af tusindvis af små streger, der spænder ansigtets mange former ud. Og sidst, men ikke mindst, fra hans egne tegnede fortællinger. Nu har han beriget børn og børns voksnes liv i 50 år. Udstillingen i Sophienholm kan ses frem til 30. dec. Den vil fra 26. jan.-1. apr. 2002 kunne ses i Kunstcentret Silkeborg Bad.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her