Læsetid: 1 min.

Oliver Stone vil lave terrorfilm

15. oktober 2001


Den oplagte mand til opgaven har meldt sin interesse: Oliver Stone har udtalt, at han ikke udelukker at lave en film om terrorangrebene mod New York og Washington. Stone har tidligere lavet film som Salvador om borgerkrig i Latinamerika, Platoon om Vietnamkrigen, Natural Born Killers om medieskabt vold og desuden vist en interesse for konspirationsteorier i JFK. »Virkeligheden har altid været et tema for mig,« hævder Stone og polemiserer mod Hollywoods berøringsangst efter terrorhandlingerne: »Lad os lave en film om terrorisme, og er den god, ansigterne levende og den arabiske side troværdig, så kommer publikum.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu