Læsetid: 1 min.

FOLK

28. november 2001


Lou Reed
*Sangeren og undergrundspoeten Lou Reed har skrevet en sangcyklus baseret på Edgar Allan Poes værker. Den havde premiere i går på Brooklyn Academy of Music.

Torben Weirup
*Den årligt tilbagevendende kraftpræstation – årbogen Dansk Kunst – udkommer i dag i 2001-udgaven, som vanligt under redaktion af kulturjournalisten Torben Weirup.

Pølsemænd
*I dag skal repræsentantskaberne i slagterierne Danish Crown og Steff Houlberg tage endelig stilling til den store fusion. En afgørende dag for dansk (pølsevogns)kultur.

Ejendomsmæglere
*Denne onsdag holdes på Hotel d’Angleterre i København en konference med den spændende titel »Erhvervs-ejendomsmæglernes fremtid i Danmark.«

Pininfarina
*DSB har inviteret pressen til i dag og i morgen at kigge på de nye IC4-tog i Torino. De er designet af ingen anden end den legendariske Ferrari-designer Pininfarina. Endelig får man en slags chance for at køre Ferrari. Whau!

Armstrongs
*Den tredobelte Tour de France-vinder Lance Armstrongs hustru Kristin har født parret et par tvillingepiger, som får navnene Isabelle Rose og Grace Elizabeth. I forvejen har de sønnen Luke.

Jesper Thilo
*Også en stor generation af danske jazzmusikere begynder at høre årenes ubarmhjertige tikken – i dag fylder Jesper Thilo 60 år.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her