Læsetid: 1 min.

FOLK

13. november 2001


Holger K. Nielsen
*Den internationalt kendte statsmand Holger K. holder i dag pressemøde for udenlandske journalister i det Internationale Pressecenter i København. Der skal nok blive trængsel og alarm! Bagefter kommer Jann Sjursen.

Familie
*I Københavns Byret behandles i dag en dobbelt sag mod et ægtepar: Han er tiltalt for grov vold mod hende – hun for falsk anmeldelse af voldtægt mod ham.

Jens Kramer
*Den københavnske bykonge overværer denne tirsdag nedlæggelsen af grundstenen til mastodontcenteret Fields i den såkaldte Ørestad.

Cigarrygere
*Seriøse folk med høj cigarføring vil i denne uge strømme til W.Ø. Larsens berømte forretning på Strøget i København, hvor der er
Havanafestuge til ære for verdens førende kanonslag.

Sven Nielsen
*Denne dag for 100 år siden fødtes Sven Nielsen, som med base i Paris skulle blive en legende blandt bogforlæggere. Han havde blandt andre General de Gaulle og Simenon i sin stald.

Albert René
*Seychellernes præsident Albert René skal i dag for retten tiltalt for valgsvindel ved seneste præsidentvalg i ferieparadiset.

James Brown
*Den 68-årige »Godfather of Soul« har muligvis været lovlig sjælfuld over for en medarbejder, Lisa Agbalaya, som nu har lagt sag an mod ham for seksuel chikane og usaglig afskedigelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her