Læsetid: 1 min.

FOLK

12. november 2001


Jan Trøjborg
*I røg og damp... Krigsminister Trøjborg vinker denne mandag farvel til korvetten Niels Juel, som afsejler for at melde sig til NATO’s stående Atlanterhavs-styrke.

Læger
*Fra i dag og frem til den 16. ds. er Deres praktiserende læge måske ikke at træffe. Der holdes Lægedage 2001 i Bella Center i København.

Michael Jackson
*I sidste uge toppede Michael Jacksons nye udspil Invincible de amerikanske salgslister, men branchefolk spår, at han allerede i denne uge bliver fortrængt af Britney Spears ditto, som hedder Britney.

Anita og Lene
*Det er ikke nogen skønhedskonkurrence, når udviklingsminister Anita Bay Bundegaard (Rad.) og Lene Espersen (Kons.) i eftermiddag duellerer på Århus Universitet.

Larry Hagman
*Som J.R. Ewing ville Larry Hagman næppe tage LSD – men det har han gjort i virkeligheden. Han fortæller om sine skræmmende hallucinationer i et interview med AP Radio.

Forfattere
*Dansk Forfatterforening holder i dag i egne lokaler i Strandgade på Christianshavn debatmøde om »mange forfatteres elendige arbejdsvilkår.«

Hanne-Vibeke Holst
*I Den Sorte Diamant på Københavns havnefront er der i aften et møde med titlen »Tryghed – uden parti-politik.« Ordstyrer er Hanne-Vibeke Holst, som har skrevet flere bøger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her