Læsetid: 1 min.

Scherfig nomineret til filmpris

8. november 2001

Lone Scherfig er med sin dogmekomedie Italiensk for begyndere og Jesper Christensen med sin hovedrolle i Per Flys barske hverdagsdrama Bænken blandt de nominerede til European Film Awards 2001. Den prestigefyldte filmpris er den europæiske filmbranches svar på den amerikanske Oscar og bliver uddelt den 1. december under et storstilet arrangement i Berlin, som transmitteres på DR2. Italiensk for begyndere, der er nomineret som bedste film, skal bl.a. konkurrere med Nanni Morettis Cannesvinder The Son’s Room, mens Jesper Christensen skal stå distancen over for bl.a. Ben Kingsley og Stellan Skarsgaard.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu