Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

9. november 2001


Jacques Rogge
*IOC-præsidenten opfordrer til, at alle lande holder Olympisk våbenhvile under de Vinterlegene i Salt Lake City, USA i dagene 8.-24. februar. Han forsikrede samtidigt, at vinterlegene med sikkerhed vil blive gennemført.

Richard Virenque
*Den EPO-dømte franskmand forkynder nu højlydt, at han vil flå bjergtrøjen af CSC/Tiscalis Laurent Jalabert i Tour de France næste år. Virenque har skrevet en to-årig kontrakt med det belgiske hold Domo, der har fået den gamle mester Eddy Merckx til at betale Virenques hyre.

Sepp Blatter
*Spillere, der filmer eller fingerer en skade under VM i fodbold i Japan og Sydkorea næste år, risikerer et rødt kort. Det siger FIFA’s præsidenten til The Times. FIFA overvejer at bruge video til at straffe syndere, der ikke opdages i første omgang.

Mærsk
*Det går ikke så godt i luften, men hvis SAS kan sponsere fodbold, må vi finde på noget andet. Mærsk har netop skrevet en tre-årig kontrakt med Dansk Tennis Forbund, som nu kan hæve præmiesummen i Copen-
hagen Open til cirka 3,3 mio. kroner.

Claus Jensen
*Vi må håbe, den 24-årige midtbanespiller har fået armene ned inden lørdagens landskamp mod Holland. Søndag var han hovedmand bag Charltons choksejr på 4-2 over Arsenal – og så er han sikkert himmelhenrykt over at kunne kalde sig tidligere Lyngby-spiller.

Rolf Sørensen
*Hvis han ellers holder op med at brokke sig over Bjarne Riis’ realistiske forhold til faktiske evner, kan den mest vindende danske cykelrytter snart skrive kontrakt med supermarkedholdet Team fakta.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her