Læsetid: 1 min.

Christi overdækning af Arkansas-floden

20. december 2001

Christo er ikke kun én person – men også to personer. Men det var først i 1990’erne, at de to kunstnere, der danner par, begyndte at gå under hvert sit navn. Begge er født i 1935 på samme dag. Han, Christo, i Bulgarien og hun, Jeanne-Claude, på Casablanca. De er navnligt kendt for indpakningen af Reichstag, hvis nødvendighed det tog dem et kvart århundrede at overbevise myndighederne om. Indtil 1. januar kan man samme sted se en retrospektiv udstilling med dem i Martin-Gropius-Bau. Næste opgave bliver ifølge The Guardian en selvfinansieret overdækning af Arkansas-floden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her