Læsetid: 1 min.

FOLK

6. december 2001


Jens-Peter Bonde
*EU-avisen The European Voice har kåret Junibevægelsens Jens-Peter Bonde til Årets Europæiske Politiker. I samme konkurrence blev filmmanden Lars von Trier Årets Visionære Europæer.

Helte
*Carnegies Børnefond for Heltemod holder denne torsdag pressemøde i Kolding i forbindelse med Fondens uddeling for 2001.

Jan Stage
*Journalisten, krigskorrespondenten og forfatteren Jan Stage fortæller i eftermiddag på Københavns Hovedbibliotek om sin bog Et kys fra Kaliningrad.

Winnie Larsen-Jensen
*I dag beslutter sosserne i hovedstaden, om Winnie Larsen-Jensen skal have en borgmesterpost eller erstattes af yngre kræfter. Hun synes at være mere populær blandt vælgerne/borgerne end blandt partikammeraterne.

Nobelpristagere
*Alle de tidligere modtagere af Nobels Fredspris, som stadig er i live, mødes i dag i Oslo til et symposium om konflikter i det 20. århundrede og løsninger for det 21.

Anker Boye
*Odenses socialdemokratiske borgmester, som også er formand for Odense Zoo, modtager i sidstnævnte rolle fredag en check fra Fynske Købstæders Fond. Man siger, at den, der forstår fuglenes sprog, kan blive minister. Måske en dag statsminister?

Elton John
*Sanger/sangskriver Elton John har erklæret, at hans seneste album Songs from the West Coast også bliver det sidste. Han vil dog stadig optræde live.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her