Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

28. december 2001


Olga Jegorova
*Russisk atletiks svar på Bo Hamburger – og VM-guldvinder på 5.000 meter – er just kåret til årets russiske atlet. Hendes positive EPO-test fra Paris blev trukket tilbage: Teknisk fejl, hed det.

Jacques Rogge
*Meget apropos er præsidenten for IOC sur over de milde dopingdomme, der er faldet til top-fodboldspillere: »En urimelig forskelsbehandling,« siger Rogge.

Flemming Østergaard
*Stenansigtet fra Østerbro/Frederiksberg-klubben FCK har igen måttet opjustere forventningerne til årsregnskabet. Nu lyder prognosen på et resultat før skat på 70 mio. kr.

Ludde Ingvall
*Den finske skipper på det gode skib Nicorette røg direkte ind i en tornado under en afdeling af Volvo Ocean Race. Alle slap med skrækken, men skipperen håber meget på bedre vejr.

John Stampe
*Den store AGF-fighter har det svært. Spillerne taler hellere til pressen end til ledelsen, bl.a. om den hårde tone til træningen. Lederne mener at spillerne skaffer for få point til superligaklubben. Hold kæft og spil bål’!

Preben Kragelund
*Det går skidt for dansk
idræt, vi får for få medaljer. Direktøren for Team Danmark er ikke nervøs. Til Ritzau siger han: »Der er ikke noget at råbe hurra for med det antal medaljer, vi har fået i 2001, men det er heller ikke nogen katastrofe.«

Thomas Gravesen
*Det jyske rivejern brokkede sig gevaldigt over Evertons ledelse før de mange julekampe. Han nåede kun en kvart, før han i nederlaget til United måtte forlade banen med en kvæstet ankel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her