Læsetid: 1 min.

FOLK

5. januar 2002


Mette Winge
*Lørdag fylder forfatteren, dr.phil. Mette Winge 65 år. Hun skal bl.a. nævnes, fordi hun er rubrikbestyreren bekendt som en flittig læser af Folk – og en stor ynder af østers.

Peter Brixtofte
*Farums bykonge Peter Brixtofte (V) er inviteret med, når Det Radikale Venstre i weekenden holder stævne i Nyborg. Der skal snakkes service og velfærd.

Kurt Waldheim
*Vi havde næsten glemt ham – men: Den tidl. østrigske præsident og fhv. FN-generalsekretær med den tvivlsomme fortid er i en alder af 83 år kommet galt afsted. Han er indlagt efter et fald på et skisportshotel.

Søren Pind
*Den københavnske Venstre-borgmester Søren Pind er sammen med vennen og den tidligere MF’er for SF Pelle Voigt ved at indspille en cd med dansksprogede fortolkninger af Charles Aznavour.

Elizabeth II
*Storbritannien har fået en ny 5-pund mønt i anledning af Hendes Britanniske Majestæts 50 års regeringsjubilæum. Inskriptionen (på latin) lyder: »Folkets kærlighed er Dronningens værn.« God Save the Queen!

Charlie Chaplin
*Det ældste boligkompleks på Hollywood Boulevard er blevet offer for en brand. Hillview Apartments blev bygget i 1917 af filmmanden Jesse Lasky og var på et tidspunkt ejet af Chaplin.

Mogens Lykketoft
*Hans fhv. Excellence Mogens Lykketoft holder søndag oplæg på Café
Mandela i København om sikkerhedspolitiske udfordringer. Det foregår kl. 15.00.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her