Læsetid: 1 min.

FOLK

24. januar 2002


Flemming Hansen
*Trafikminister Hansen er med, når en ny kampagne med titlen »Respekt for fart« denne torsdag sættes i søen. I hans konservative parti kan de vældig godt li’ (høj) fart.

Peter Kemp
*En ledende dansk intellektuel med en lang titel fylder i dag 65 år – forskningsleder, docent, dr. theol. et phil. Peter Kemp.

Gerz Feigenberg
*Folketeatret i København har i dag premiere på et nyt stykke af Gerz Feigenberg, en komedie med den forlokkende titel Strip.

Landmænd
*I dag præsenterer Landboforeningernes Økonomisk-statistiske Afdeling en fremskrivning af, hvordan dansk landbrug vil se ud i 2010, hvis udviklingen fortsætter som nu. Én stor svinefarm?

Per Stig Møller
*Udenrigsministeren skal ved dagens Folketingsmøde svare på flere forespørgsler om Mellemøsten. Heldigvis foregår dialogen på dansk.

Øystein Dahle
*Nordmanden Øystein Dahle er favorit, når organisationen Worldwatch Institute, hvis rapporter nyder stor opmærksomhed her på bladet, skal vælge ny styrelsesleder.

Thor Petersen
*Manden med Thors hammer, finansminister Thor Petersen (V), frigiver i morgen en klausuleret udgave af den med spænding/bæven imødesete finanslov. Den offentliggøres først på tirsdag.

ABBA
*Den engang så populære svenske popgruppe er blandt de kunstnere, der har sat fredag som frist for, at udbyderne fjerner deres værker fra sortimentet af ringetoner til mobiltelefoner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her