Læsetid: 1 min.

Isle of Wight-festival genopstår

7. januar 2002

600.000 mennesker troppede op, da britiske Isle of Wight dannede ramme om en stort anlagt rock festival i 1970. Og selvom Jimi Hendrix (foto) leverede en historisk koncert, endte det hele i kaos og utilfredshed. Indbyggerne så nødig deres land indtaget af hippier, Hells Angels var utilfredse med at være blevet frataget opgaven som sikkerhedsvagter og endelig lykkedes det en gruppe anarkister at sætte yderligere skub i kaos. Nu forlyder det, at Isle of Wight festivalen genopstår efter 32 års dvale. Blandt mulige topnavne nævnes Pulp, Placebo og Charlatans.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her