Læsetid: 3 min.

Misbrugt og forladt

I løbet af kort tid er tre tyske millionærer der blevet ofre for kælesyge kvinder med tvivlsomme motiver
3. januar 2002

Manderov
BERLIN – Det begyndte under et hyggeligt talkshow på tv-stationen ARD. Efter et længere tilløb brød den kvindelige gæst sammen:
»Dieter slog mig med venstre hånd. Blodet sprøjtede som en fontæne. Jeg var på skadestuen med et sår, der skulle sys med otte sting, en sprængt trommehinde og en svær hjernerystelse,« hulkede Verona Feldbusch (33). Tårerne tapløb ned ad hendes kinder.
Chokeret så nationen på (Bild Zeitung havde kaldt seerne sammen, fordi talkshowet var optaget et par dage før og ARD’s presseafdeling derfor havde tid til at fodre avisen med billeder).
Bemeldte Dieter hedder Bohlen til efternavn. I sidste århundrede udgjorde han halvdelen af en diskoduo, der under navnet Modern Talking huserede på hitlisterne. Verona var gift med ham en måned i 1996, så skred hun.

Gummipalme væltet
»Jeg har aldrig slået Verona,« hævdede Bohlen (47) og truede med »alle juridiske muligheder«. Dagen efter havde han regnet sig frem til en forklaring på hulkescenen: Verona ønskede medieomtale før premieren på det nye tv-show Helt Verona på Sat1. Bohlen var sur over at blive spændt for reklamekampagnen. Okay, han havde slået hende én gang, dengang, men havde han måske ikke grund til frustration?
»Da vi skulle lave ægteskabspagt, græd hun hele tiden. Så sagde jeg: ’Verona, hvad er det, du vil?’ Hun sagde: ’Hvis vi gifter os i morgen får jeg 500.000 D-mark. Og hvis vi bliver sammen længe får jeg også kun 500.000’. Vi skrev under, to dage efter begærede hun skilsmisse. Så er det man føler sig taget i røven,« sagde Bohlen.
I de forløbne år var han den glade playboy, der sværmede fra blomst til blomst, men sidste år gik det galt: Han løb på Janina Youssefian (21) i en tæppeforretning og kastede sig over hende – til hendes store fryd. Samlegen blev kendt, fordi lyden af en væltet gummipalme tilkaldte forretningsføreren, der lod sin forargelse få frit løb i tv. Bohlen droppede Janina, men hun klarede sig med hjælp fra en ex-kæreste, der markedsførte tæppe-pigen hos Playboy, rundhåndede ugeblade samt et pladeselskab.
»Hvis man havner i sådan en situation, så må man sørge for, at man ikke står tilbage som den dumme,« forklarede ex’en.

Man er bange
Efter Veronas sammenbrud for åben skærm, spurgte mange, om det virkelig kunne være kold beregning, som Bohlen hævdede. Kan Verona græde på kommando?
»Ork, hun græder, hvis taxi’en ikke kommer straks,« berettede hendes sladrevorne venner. »Den misbrugte mand,« afgjorde Bild og kom i tanke om flere ulykkelige: Schlager-mageren Ralph Siegel (56, Grand Prix-vinder med ‘Ein bisschen Frieden’), der forelskede sig i Bohlens gamle kæreste Nadja Abdel Farrag (36). Som noget af det første drog de ud med et tv-hold for at indkøbe en dobbeltseng deres ’kærlighedsrede’, 14 dage senere slog hun op:
»Det går ikke, lev vel,« kunne Siegel læse på mobiltelefonens display. Nadja havde sendt en SMS.
Uden at have et program har Nadja en slags kontrakt med tv-stationen RTL – hendes eneste opgave er at være Bohlens ex, og det er hun så. Siegel var en super historie, der i følge avisen Die Woche indbragte hende et ’seks-cifret beløb’ i honorar for ’eksklusive’ interviews.
Også tæppe-pigen Janina kom tilbage. Hun kastede sig i armene på fodboldpensionisten Lothar Matthäus (40, 150 landskampe), der efter skånejob hos Metro Stars i New York er blevet træner hos Rapid Wien. Matthäus efterlod kæresten Maren i USA; forholdet var kølnet, men ikke udsigtsløst, da Janina satte sine talenter ind: Matthäus færdig med Maren, og Janina er vistnok færdig med Matthäus – også hun taler for penge og stabler pressens checks, så hun kan åbne en sko- eller kondomboutique i Hamborg.
Kærlighed er penge værd.
»Man er blevet bange for at sætte sig ved siden af en pige,« siger Bohlen, der er blevet en slags talsmand for de misbrugte mænd.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu