Læsetid: 1 min.

Økumenisk mæglingsforsøg

22. januar 2002

Religiøse ledere fra Israel, de palæstinensiske selvstyreområder og Egypten mødes i disse dage i Alexandria for at prøve at skabe ny forståelse efter næsten 16 måneders Al Aqsa intifada. Konferencen har til hensigt at munde ud i en fælles erklæring ved afslutningen i dag. Det er første gang under intifadaen, at religiøse ledere på det plan mødes, og på grund af initiativets følsomme karakter er planlægningen foregået I hemmelighed. Blandt deltagerne er også vice-udenrigsminister og rabbiner Michael Melchior, som er israelsk delegationsleder

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her