Læsetid: 1 min.

Rockmusikere i svingdøren

22. januar 2002

»It’s better to burn out, than to fade away,« sang den rustne rocker Neil Young (foto). Mange rockmusikere har både før og efter fulgt hans råd. Men i dag synes musikbranchen stadig dygtigere til at tage vare på sine musikere. Efter Robbie Wiliams seneste succes med albummet Swing When You’re Winning, der svinger som dørene i et stormagasin, har hans pladeselskab EMI nu pålagt ham et halvt års pause. Imens man venter kan Neil Youngs sang om en skæbnesvanger flytur 11. september »Let’s Roll«, nu grovhøres på www.neilyoung.com. Singlen forventes inkluderet på hans kommende album.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu