Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

25. januar 2002


Ronaldo Nazario
*Den 25-årige brasilianske fodboldstjerne afviser at forlade italienske Inter Milano til fordel for Manchester United – som ifølge rygterne vil bytte med David Beckham. »Jeg vil blive i Inter resten af min karriere,« udtaler fodboldfænomenet, hvis kontrakt løber til 2004.

Ruud Krol
*Den tidligere hollandske forsvarsspiller, hvis pletfri langskud er gået over i historien, bliver nu midlertidig landstræner for det hollandske landshold. Hans første kamp på bænken bliver den 13. februar, når Oranje møder England i en venskabskamp.

Zinedine Zidane
*På Real Madrids hjemmeside udtaler det sympatiske franske fodbold-es, blandt venner kaldet Zizou, at han ønsker at slutte sin karriere med at spille »smuk fodbold« i den kongelige spanske klub, som han kalder »den bedste, jeg har spillet for«.

Martina Hingis
*Og så til kvindetennis: Når den glimrende, men formsvingende schweiziske tennisdarling i morgen spiller sin sjette Australian Cup- finale i træk, kan hun revanchere sit bitre nederlag til Jennifer Capriati i fjor. Capriati vandt med besvær og tre sæt sin semifinale mod belgiske Kim Clijster.

Wilson Kipketer
*Danmarks gennem tiderne bedste 800-meter løber meddelte i går, at han ikke stiller op til indendørs mesterskaberne i Wien i marts.

Jan Heintze
*Ro og ultralyd er gudskelov alt, hvad der skal til for at få den gamle landsholdskæmpe, som landstræner Olsen forleden kaldte »en forbandet god anfører«, på ret køl efter et knævrid.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her