Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

11. januar 2002


Louise Frevert
*Et tab for dansk kultur- og idrætsliv: Det nyvalgte DF-folketingsmedlem indstiller nu karrieren som mavedanser: »Det har været vidunderligt, men nu er det politik, det drejer sig om,« siger hun.

Sepp Blatter
*Den magtfulde præsident for Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) lovede onsdag, at Afrika bliver vært for VM i fodbold i 2010. Det vil vi gerne se, før vi tror det. Blatter er på valg til sommer, og der er stemmer i en charmeoffensiv over for de mange afrikanske FIFAmedlemslande.

Massimiliano Ferrigno
*Den tidligere anfører for Comos fodboldhold blev
sidste år idømt tre års karantæne efter et overfald på en Modena-spiller. Oveni er nu kommet 10 måneders betinget fængsel for ’alvorlig legemsbeskadigelse’. Nok mere end en glidende tackling.

Edgardo Codesal
*Præsidenten for Mexicos fodboldforbund har netop afværget en dommerstrejke. De sorte mænd var utilfredse med, at tildelingen af kampe skulle foregå ved lodtrækning. Det går naturligvis slet ikke, så forslaget er taget af bordet.

Sebastian Usiewicz
*Mahaut-fægteren er af sine aktive kolleger valgt som årets sabelfægter 2001. Usiewicz har i årets løb vundet det danske og det nordiske mesterskab.
Desuden var han den bærende kraft, da Mahaut vandt det danske holdmesterskab. Med æren følger Eszterhas-pokalen.

Pete Sampras
*Når man ikke kan spille sig til det... Den amerikanske tennisspiller er rykket op i seedningen til Australian Open. Femte-seedede Juan-Carlos Ferrero er skadet, og Sampras rykker op som nr. otte.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu