Læsetid: 1 min.

FOLK

28. februar 2002


Michael Jordan
*En nedrig knæskade har formentlig gjort den 39-årige basketball-superstjerne ukampdygtig for resten af sæsonen i den amerikanske NBA-liga. I en kamp forleden for sin klub, Washington Wizards, måtte legenden forlade banen humpende. I løbet af ugen skal det lange knæ under doktorens kniv.

Peter Tygesen
*Den forhenværende udlandsredaktør på dette dagblad er månedens forfatter på Københavns Hovedbibliotek. Som sådan stiller han
i dag op til et læsermøde med sin allerede velrenommerede og kritikerbesungne bestseller Congo – formoder jeg; fortællinger fra drømmeland. Kl. 17.

Bo Lidegaard
*Forfatteren bag murstensbiografien om den tidligere statsminister Jens Otto Krag holder i dag klokken 19 foredrag om netop Krag på Fredensborg Bibliotek.

Flemming Kyed
*Vel på grund ungdommeligt letsind omtalte undertegnede »Folk«-vikar i går hr. Fogh Rasmussen som ’statsoverhoved’. Det fik den rigtige »Folk«-bestyrer til prompte at reagere pr. email kl. 07.11: »Vort statsoverhoved er Hendes Majestæt Dronning Margrethe (II) Alexandrine Thorhildur Ingrid. A. Fogh Rasmussen er blot den af Hende udnævnte regeringschef,« skrev han.

Kurt Cobain
*Næste efterår udgiver et amerikansk forlag en bog indeholdende den afdøde grunge-rockhelts efterladte papirer. De inkluderer tegninger, skriverier, tekster fra 23 notesbøger, som Nirvana-forsangeren har fyldt ud siden teenageårene og frem til sin død ved egen hånd som 27-årig i 1994.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her