Læsetid: 1 min.

FOLK

27. februar 2002

Alan Greenspan
*Chefen for den amerikanske forbundsbank holder i dag sin halvårlige Humphrey-Hawkins-tale for Repræsentanternes Hus. I talen berører Greenspan de amerikanske nøgletal og andre statslige pengesager. USA’s, Europas, ja, hele verdens børshandlere og aktieejere afventer med tilbageholdt åndredræt og svedige håndflader.

Henning Dyremose
*Apropos penge: koncernchefen fremlægger d.d. årsregnskabet for sit semistatslige teleselskab TDC.

Anders Fogh Rasmussen
*Landets statsoverhoved glimrer ved sit fravær. I disse dage er han på rundtur hos vore østlige venner i Estland, Letland og Litauen.

Venner
*Apropos venner: Det er blevet den dag på året, hvor Frihedsmuseets Venner mødes til generalforsamling. Vennerne kan glæde sig over at have holdt sammen om museet i Churchill-parken i 30 år.

Jytte Rex
*Der er i dag pressekørsel i Cinemateket på instruktørens kommende portrætfilm om den fremragende grafiker Palle Nielsen, som døde i 2000. Portrættet beskrives som »et billeddigt over denne store kunstner og et forsøg på at pejle sig ind på Palle Nielsens særegne univers med ham selv som stilfærdig guide«.

Connie Hedegaard
*Hun må da vide besked: Den tidligere MF for K, journalisten, cand.mag.’en og
Deadline-værten taler i dag for et kobbel lydhøre elever på Fredericia-Middelfart Handelsskole under overskriften ’Hvem har magten – pressen eller politikerne?’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her