Læsetid: 1 min.

FOLK

26. februar 2002


Johnny Cash
*Country-legenden, manden i sort, fylder i dag 70 år. På sin hjemmeside, johnnycash.com, udtrykker han ganske patriotisk sin »helhjertede støtte til vores præsident, George W. Bush, den amerikanske hær, redningsholdene og deres medborgere i kampen for at eliminere verdens terrorisme«.

Victor Hugo
*Det er 200-årsdagen for den franske forfatter bag Les Misérables. Den dag i dag skændes de lærde om, hvem der gjorde mest fyldest: Kurt Ravn eller Stig Rossen – i rollen som Jean Valjean i den danske musicaludgave for år tilbage.

Eugenio Barba
*En syv ugers Cuba-turné med hans Holstebro-baserede Odin Teater i bl.a. byerne Villa Clara, Bayamo, Matanzas og Camguey har fået de livsglade og hårdtarbejdende cubanere til at tildele den dansk-italienske kunstner et æresdoktorat på Havannas universitet – Barbas fjerde af slagsen.

McDonald’s
*Familierestauranten har åbnet sin første drive-in-filial for snescootere i udkanten af Piteå 700 kilometer nord for Stockholm. En svensk marketing-direktør i McDonald’s, Eva Olsson, fik ideen, da hun opdagede, at der var 6.000 registrerede snescootere blandt Piteås 42.000 indbyggere.

Tom Cruise
*Ifølge USA Today skal den 39-årige amerikanske filmstjerne bære bøjle. Det var hans barns tandlæge, der opdagede, hvor skævt det stod til på de celebre gummer. »Ja, Tom Cruise har fået bøjle – jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige,« udtaler hans agent. Bøjlen vil blive i etuiet under indspilning af film.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her