Læsetid: 1 min.

FOLK

11. februar 2002


Norman Schwarzkopf
*Kontant: I et interview bliver helten fra Golf-krigen spurgt, om der findes tilgivelse for de ansvarlige for terroren 11. september. »Det er Guds opgave, vores er blot at arrangere mødet,« svarer ’Bjørnen.’

Margrethe II
*The show must go on – også når der er uro i geledderne. I dag giver Hendes Majestæt offentlig audiens på Christiansborg.

Claus Hjorth Frederiksen
*Denne mandag holder EU en konference om beskæftigelsen. Vor borgerligt-liberale regering har allerede taget et kæmpeskridt ved at omdøbe Arbejdsministeriet til Beskæftigelsesministeriet – samt sende beskæftigelsesminister Frederiksen til konferencen i Madrid.

Flemming Enevold
*Skuespiller og teaterchef Flemming Enevold fylder i morgen 50 år. Der tages forskud på festlighederne med en reception i dag fra kl. 14 på Gladsaxe Teater.

Kirsten Nielsen
*En af dem, der gennem en lille menneskealder har forsøgt at gøre det nemmere at være forbruger, trækker sig nu efter 23 år som formand for Forbrugerrådet.

Suzanne Pomey
*Skandale på Harvard – kassereren for den ærværdige, 207 år gamle universitetsteatergruppe Hasty Pudding Theatricals, Ms. Suzanne Pomey, er sigtet for underslæb over for gruppen på 91.000 dollar, som angiveligt er gået til stoffer og en stor fest.

Anders Bodelsen
*Engang var det ’Bodelsen eller Rifbjerg?’ ligesom
’Beatles eller Stones?’ De senere år har der været lidt stille omkring Anders Bodelsen, men i dag er der udsigt til virak, når forfatteren fylder 65 år.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her