Læsetid: 1 min.

FOLK

9. februar 2002


Cliff Richard
*Lørdag aften afvikles årets Dansk Melodi Grand Prix. Uden for konkurrence kan man bl.a. høre den aldrende popsanger Sir Cliff Richard.

Læger
*I den forløbne uge har flere læger via medierne stillet offentlige diagnoser af borg-mester Brixtofte og HKH Prinsen. Har disse medicinmænd ikke nogle behjertede kolleger, der kan tage dem i behandling for munddiarré?

Thor Pedersen
*Det oplyses over for Folk, at finansminister Thor Pedersen er nærsynet på det venstre øje. Det kan i givet fald måske forklare et og andet.

Ædedolke
*På Restaurant Linden i Holbæk holder Ædedolkenes Klub lørdag deres årlige middag med 33 retter mad. Det uappetitlige arrangement munder ud i kåringen af Årets Ædedolk og Årets Svækling.

Grevinde Sussie
*Ledsaget af sin mand, grev Ingolf, vil grevinde Sussie af Rosenborg søndag overrække overskuddet fra den 25. julemærkemarch til Julemærkehjemmet i Hobro.

Winona Ryder
*Ved en domstol i Los Angeles har filmstjernen Winona Ryder erklæret sig ikke skyldig i anklager for tyveri, indbrud, vandalisme og besiddelse af illegale stoffer. Hun risikerer op til tre år og otte måneders fængsel.

Kirsten Thorup
*En prominent rund fødselsdag på parnasset: Lørdag fylder forfatteren Kirsten Thorup, som med Bonzai fik noget af et bredt læsergennembrud, 60 år.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her