Læsetid: 1 min.

FOLK

2. februar 2002


Nicole Kidman
*Mens hun arbejder for von Trier i Sverige, kan Nicole Kidman glæde sig over, at filmen Moulin Rouge, hvor hun spiler den kvindelige hovedrolle, har fået ikke mindre end 13 nomineringer til British Academy of Film and Television Arts´ priser 2002.

Margaret Thatcher
*En færdiggjort, 210 cm høj, statue af jernladyen kan ikke umiddelbart placere. Egentlig skal den stå i parlamentet i Londons Westminster, men da Mrs. Thatcher stadig lever, er det imod reglerne. En by i Arizona, USA, har tilbudt at løse problemet.

Ramón José Sender
*Søndag er 100-årsdag for den spanske forfatter Ramón José Senders fødsel. Han deltog i borgerkrigen på den rigtige (tabende) side, og emigrerede senere til USA, hvor han døde i 1982.

Benedikte
*Den flittige Kongelige Højhed arbejder for apanagen, når hun søndag deltager i 50 års jubilæet i Den danske Sømandskirke i Hamborg. Kirkeminister Fergo ventes også at komme.

NYPD
*New Yorks politi har i anledning af denne uges World Economic Forum i byen sat en bestemmelse fra 1845 i kraft, som forbyder demonstranter at bære masker.

Viggo Rivad
*Lørdag eftermiddag er der fernisering på en udstiling med titlen Retrofoto på Galopperiet i Christiania. Billederne er taget af Viggo Rivad (79 år) - fotografernes fotograf. Han er galleriets æreskunstner 2002.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her