Læsetid: 1 min.

FOLK

22. februar 2002

Jill Bakken
*Den amerikanske bobslæde-kører vandt sammen med makkeren Vonetta Flowers den første guldmedalje til USA i denne idrætsgren i 54 år. To tyske hold tog resten af medaljerne.

Mikkel Beck
*Den tidligere landsholdspiller er vendt hjem for at spille fodbold i AaB igen. Her havde han i 2000 mere succes end han har oplevet efter-følgende i udlandet. I hvertfald kan man sige, at i fransk fodbold blev han den Lille.

Camilla Martin
*Hvis de løber tør for sponsor-kontrakter, kan de danske badmintonpiger snart starte deres eget ægpakkeri. Først gik det ud over Skotland, og derefter maste de også Finland med 5-0. Heller ikke næste modstander virker skræmmende – det er Peru.

Norge
*De vinder og vinder, og broderfolket i Sverige taber og taber. For svenskernes skyld nævner vi ikke engang ishockey-turneringen, men konstaterer blot at Norge nu også er i curling-finalen. Jo, de spiller stadig curling derovre, også uden danskere.

Stig Tøfting
*Der købes ind i bundter hos ’plæneklipperens’ klub, Fulham. Efter han selv kom til fornylig, har manager Sam Allardyce indkøbt yderligere tre spillere, deriblandt den tidligere stjernespiller, franskmanden Youri Djorkaeff. Det drejer sig om – åbenbart med alle midler – at undgå nedrykning .

Anja Andersen
*’Langfinger’-Andersen og Slagelses håndboldpiger gider ikke spille natbold på DR-tv. Den vigtige kamp mod GOG om en slutspilsplads kunne ellers have indbragt gode penge.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her