Læsetid: 1 min.

FOLK

21. februar 2002

Lene Espersen
*Mellem bleskift får justitsminister Lene Espersen denne torsdag forhåbentlig stunder til at modtage den ventede betænkning fra Politikommissionen.

D.A.D.
*Det band, der ikke
længere må hedde Disneyland After Dark, indleder denne torsdag en Danmarksturné. De lægger ud i Roskilde og ender i Forum i København 23. marts. Ny cd, Soft Dogs, er netop udkommet.

Sussi
*Sangeren Sussi har uden hjælp fra Leo kreeret etiketten til en rødvin i anledning af, at blomsterbutikken Sevilla i Pandrup har 20 års jubilæum. Selv tåler hun ikke rødvin så godt, betror hun Ekstra Bladet.

Folkevalgte
*På dagsordenen for denne dags arbejde i Folketinget finder vi bl.a. 3. behandling af forslag til lov om anlæg af Nors Omfartsvej mellem Thisted og Nors.

C-holdet
*I morgen kan organisationen for de mere eller mindre udstødte – C-holdet – markere, at det er ti år siden, den holdt sit første landsmøde.

Elizabeth II
*Hendes Britanniske Majestæt drager fredag til New Zealand for at aflægge kiwi’ernes land et besøg, der skal vare frem til 27. ds. Hendes danske kollega tager samtidig på vinterferie i Norge.

Bjørn Lomborg
*Hvis han ikke allerede har slikket frimærket, er det nu. I dag er sidste frist for at søge jobbet som direktør for det nyoprettede Institut for Miljøvurdering.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu