Læsetid: 1 min.

FOLK

16. februar 2002


Francoise Sagan
*Trist: den franske forfatter Francoise Sagan (66 år) er ved dårligt helbred og lever nærmest i isolation, med svære økonomiske problemer. Skattevæsenet har beslaglagt alle hendes værdier.

Kim Jong-il
*Nordkoreas Elskede og Respekterede Leder, Lille Kim, fylder lørdag 60 år. Det ventes ikke at gå stille af.

Hans Carl Nielsen
*Formanden for Farum Boldklub (konstitueret), Hans Carl Nielsen, venter lørdag en skriftlig redegørelse fra klubbens administration. Hans Carl Nielsen var engang lovende ung socialdemokrat. Og sidder til daglig i Forbrugerrådets ledelse.

Jacques Rogge
*IOC’s præsident tog konsekvensen af skandalen omkring medaljefordelingen i kunstskøjteløb, så nu er der guldmedaljer til både det russiske par, som vandt, og canadierne.

Grønlændere
*Redaktionen af Folk har fra Grønlands Hjemmestyre modtaget den nye udgave af Grønlands Grønne Bog, en slags pendant til Kraks Blå Bog. Den rummer biografier over 479 folk, som er almindeligt kendte i Grønland. den medtager også ’syddanskere’.

Sven K. Nielsen
*Et tilløbsstykke: Lørdag arrangerer AOF en guided tour i Farum ved fhv. viceborgmester Sven K. Nielsen. Der sluttes af på restaurant Sepp. Og det er ikke engang løgn! Château Petrus på egen
regning.

Marian Anderson
*Søndag er 100-årsdag for Marian Andersons fødsel. Den brillante alt-sanger blev en slags levende symbol i sorte amerikaneres kamp for borgerrettigheder. Hun døde i 1993.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her