Læsetid: 1 min.

Retro der vil frem

23. februar 2002

Det måtte jo komme. Et af 60’errockens gamle templer genåbner for en enkelt aften i de oprindelige lokaler, når Brøndby Pop Club lørdag den 6. april slår dørene op til en nostalgisk gallaaften i Nørregårdshallen. På plakaten står mere eller mindre levende legender som Alvin Lee, genopstandne Young Flowers, Stig Møller, Peter Belli, Rock-Nalle, Skousen & Ingemann m. Tømrer Claus og Søren Berlev, Billy Cross Trio og en i denne sammenhæng grønskolling som Alex Nyborg Madsen, Konferencier er selvfølgelig popclubbens gamle dynamo, Hans Otto Bisgaard.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her