Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

15. februar 2002

Heidi Astrup
*25 minutters spilletid, syv mål og to beskadigede ledbånd. Det var resultatet af håndboldstjernens indsats for de danske mestra fra Viborg, da de knebent vandt opgøret mod Horsens.

Kabul United
*Civilisationen breder sig, og i dag spilles den første fodboldkamp i umindelige tider i Kabul. Spillepladsen er den tidligere eksekutionsplads, Kabul Stadion, og modstanderne er medlemmer af den internationale sikkerhedsstyrke.

Reichel & Reichel
*Henholdsvis Martin og Robert er godt nok brødre, men i OL’s ishockey-turnering spiller de for Tyskland, subsidiært Tjekkiet. Man skulle nok sætte sine surt sammensparede på Robert.

Mitt Romney
*Salt Lake City-organisationens chef har nu ændret sikkerhedsforanstaltningerne, så publikum nu må tage deres egen mad med. Arrangørerne har simpelthen ikke flere hot dogs tilbage.

Kjetil André Aamodt
*En af Norges mange skistjerner vandt endnu en guld til fædrelandet, da han sejrede i den kombinerede konkurrence, styrtløb og slalom. Det var mandens sjette olympiske medalje i alt.

Bertie Vogts
*Mange troede at Allan Simonsen skulle over Nordsøen og træne det skotske fodboldlandshold, men tjansen er nu gået til den næsten lige så diminutive tyske stjerne.

Lene Bidstrup
*Skipperen og de andre OL-curling-piger fører sig frem med kost og sten, senest med sejre over Sverige og USA. Det betyder, som for fire år siden, mere natteroderi foran skærmen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her