Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

8. februar 2002


Wilson Kipketer
*Den kenyanske dansker er langsomt (!) på vej tilbage. Men forvent ikke mirakler. Ved sæsonstarten søndag blev det til en 2. plads, og i Stockholm onsdag blev
han nummer fem.

Kai Holm
*Der må yngre kræfter til. Derfor afløser den 63-årige formand for DIF nu 79-årige Niels Holst-Sørensen som nyt dansk medlem af IOC, Den Internationale Olympiske Komité.

Jon Dahl Tomasson
*Den danske midtbaneangriber er på vej til Barcelona, hvis ellers træner Carles Rexach har noget at skulle ha’ sagt. Danskeren gjorde endnu engang fin reklame for sig selv, da han igen scorede i den hollandske Æresliga. Men altså – Barcelona?

Jørgen Herbert
*1. divisionstopholdet FREM har i forårssæsonen fået tilknyttet den gamle K.B.’er, DR-speaker m.m. Jørgen Herbert. Han skal speake ved holdets hjemmekampe og samtidig give en hånd med i sponsorplejen. En del af denne vil givet foregå i Pauli Jørgensen loungen.

B93
*Den over 100 år gamle, hæderkronede Østerbro-klub blev reddet fra en truende konkurs i sidste øjeblik, da Told & Skat torsdag modtog de 200.000 kr. klubben skyldte. Nu gælder det en lige så spændende kamp, nemlig den mod nedrykning fra 1. division.

Thomas Gravesen
*Evertons ivrige midtbane får alligevel lov til at komme med fodboldlandsholdet til Saudi-Arabien trods protester fra klubben. Disse sammenstød er snart lige så spændende som tennis-to-eren Kenneth Carlsens skulderskade.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu