Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

1. februar 2002


Edvaldo Izidio Neto
*Den brasilianske fodboldhelt fra både Sverige (’58) og Chile (’62), er død, 57 år gammel. ’Stålbrystet’ blev han kaldt, og det var de færreste forsvarere der kunne flytte ham, hvis der var mål i sigte. I klubben Vasco da Gama kaldte de ham Vavá.

Ove Pedersen
*Den nuværende FC Midtjylland-træner Ove Pedersen blev torsdag udpeget som ny træner for Superligaklubben Esbjerg, som han har indgået en toårig aftale med. Han tiltræder sit nye job den 1. juli, hvor han afløser Viggo Jensen.

B93
*Kriseramte B 93 har fået en uge mere at skrabe penge sammen i, så boldboldklubben kan afværge en truende konkurs og en efterfølgende tvangsnedrykning til Danmarksserien. Rygterne
om Elkjær som pekuniær redningsplanke, vil ingen
hverken be- eller afkræfte

Roald Poulsen
*Den danske træner for Zambias fodboldlandshold har haft en frygtelig African Nationsx Cup. Med 20(!)
sygemeldte spillere blev det til en sidsteplads i puljen. Vore kommende modstandere fra Senegal er klar til kvartfinalerne.

Juventus
*De er gale, de italienere. Serie A-klubben forsøgte torsdag at få droppet retssagen for ulovlig brug af doping af spillerne. Dommeren i sagen afviste dette ønske og understregede, at anklagen var både præcis og klar.

Camilla Martin
*Hvor nemt kan det være. Nu har næstbedste dame-single, Mette Sørensen, meldt afbud til årets badminton-DM, så nu kan man snart ikke engang taleom seriøs kamptræning for fr. Martin.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her