Læsetid: 1 min.

FOLK

12. marts 2002


Katrine Marie Guldager
*Forfatteren Katrine Marie Guldager er blandt de optrædende på Bådteateret i København (lukningstruet) i aften. Arrangementet har den fængende titel ’Oplæsning mod nedskæring.’

Lars Grunth
*Tivolitiden står for døren: i dag præsenterer musikchef Lars Grunth det klassiske program for sæsonen i Kjøbenhavns Sommertivoli. Det foregår i Tivolis koncertsal ved et pressemøde klokken 12.

Admiraler
*Så kan raske drenge i skipperbyen Svendborg få afløb for kræfterne. Klubben Svendborg Admirals, som vil spille american football, har første træningstime i dag.

Brett Lee
*Australiens Brett Lee har i en cricket-match mod Syd-afrika kastet den hurtigste bold i cricketspillets historie. Bolden blev afleveret med 98,4 miles i timen (158 kilometer i timen).

Bornholmere
*Denne tirsdag behandler Folketinget blandt andet forslag til lov om sammenlægning af de bornholmske kommuner. En(ig)hed gør stærk.

Thøger Olesen
*Denne dag for 25 år siden døde sangskriveren Thøger Olesen, som heldigvis i dag anerkendes for sin fremragende indsats i dansk populærmusik. I Den Store Danske Encyklopædi er der imidlertid ikke blevet plads til ham.

Helena Christensen
*Supermodel og fotograf Helena Christensen er til stede, når landsforeningen for udviklingshæmmede, LEV, i dag fejrer 50-års jubilæum. Hun har taget en række billeder for foreningen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu