Læsetid: 1 min.

FOLK

11. marts 2002

Jens Kramer
*Den københavnske bykonge er i vidneskranken i Østre Landsret i dag, hvor retten behandler en sag om ejerskabet til Københavns Havn. Kramer er formand for havnebestyrelsen.

Helge Mortensen
*Det socialdemokratiske folketingsmedlem Helge Mortensen er forslagsstiller, når Folketinget denne mandag skal drøfte en evt. bevarelse af Naturrådet. Der er vist flertal imod.

Tandlæger
*Ved den skandinaviske tandlægemesse, som holdes i København fra i dag, præsenteres et nyt apparat, der kan erstatte boret med sandblæsning i visse tilfælde. Hurra for fremskridtet.

Richard Ragnvald
*Hvis der endnu er nogen læsere, der kunne finde på at se Søren Faulis film Polle Fiction efter at have læst anmeldelsen i herværende dagblad, skal de lige vide, at Richard Ragnvald har skrevet en sang til værket.

Skilling og Carter
*Human interest story: To tidligere ledende medarbejdere i det skandaliserede selskab Enron er blevet gift med hinanden. Rebecca Carter, tidligere senior vice president, blev viet til Jeffrey Skilling, et fhv. medlem af direktionen, i dennes hjem i Houston, Texas.

Bill Clinton
*En endelig rapport fra den uafhængige undersøger Robert Ray konkluderer, at Lewinsky-sagen i princippet rummer rigelige beviser til en retsforfølgelse af eks-præsident Clinton – bl.a. for mened.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her