Læsetid: 1 min.

FOLK

8. marts 2002

Kenneth Carlsen
*Ugens sensation: Kenneth Carlsen er i kvartfinalen i
en turnering i Magdeburg.
Danskeren vandt i anden runde over Frederic Niemeyer. I kvartfinalen møder Carlsen Jürgen Melzer.
Og er ikke meldt skadet. Endnu.

Cykelryttere
*Kan man da ikke snart lade dem have deres forretningshemmeligheder i fred? La Repubblica vil vide, at der under sidste års Giro blev brugt skjult kamera til at afsløre dopingsyndere, og mere end 400 timers optagelser undersøges. Kameraer afslører ryttere tale om doping, og man ser ryttere i konsultation med deres læge om, hvilke præparater, de skal tage næste dag.

Luis Fernandez
*Måske en model for dette lands Ole Mørk’er: Træneren for PSG, Luis Fernandez, har forbudt sig selv at sidde på bænken. Fornylig blev han for tredje gang i år bortvist for usportslig optræden. Han vil dog stadig coache i pauserne og have mobilen åben.

Joachim B. Olsen
*Mens vi venter på Kipketer: EM i indendørs atletik afspejler sig på den nye verdensrangliste. Sølvvinderen i kuglestød, Joachim B. Olsen, er avanceret til 9. pladsen.

Christian Lundberg
*AB’eren Christian Lundberg har problemer på lejemarkedet. Han blev fornylig udlejet til Ethinkos Asteras, men er rejst hjem. Den lovede bolig var faldefærdig.
Den lovede bil udeblev.
Det gjorde lønnen også.
Desværre har den græske klub også Lundbergs licens, så hans fodboldfremtid er noget usikker. FIFA ser på sagen, der lugter langt væk af offside.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu