Læsetid: 1 min.

FOLK

7. marts 2002


Marija Milosevic
*Familien har sine juridiske problemer – i dag skal Slobodan Milosevic’ datter Marija for byretten i Beograd. Hun er sigtet for at have affyret en pistol under faderens anholdelse i april 2001.

Kølige folk
*I dag og i morgen er der Danske Køledage i Odense. Som et særligt festligt indslag uddeles Dansk Køledags Ærespris til Den Jyske Håndværkerskole. Det er en kold tid, vi lever i...

Per Stig Møller
*Regeringens Store Tænker, Hans Excellence Udenrigsministeren, taler i dag på Christiansborg om sine visioner for EU’s fremtid og en mulig fælles forfatning.

Kvinder
*Fredag er som bekendt Kvindernes internationale Kampdag. Samtidig markerer de Forenede Nationer også International Kvindedag. Det danske mandesite www.mandens.dk har udråbt dagen til Mændenes Internationale Rengøringsdag.

Erik Clausen
*Blandt dagens runde fødselarer finder vi Ama’rs store søn, multikunstneren og gøgleren Erik Clausen, som fylder 60 år. Han har en dejligt livsnær måde at være umoderne på.

Ole Bornedal
*Det er denne torsdag, der i Oslo er premiere på Ole Bornedals med spænding imødesete film Jeg er Dina med bl.a. Gerard Depardieu.

Astrid Lindgren
*Efter en højtidelighed i Storkyrkan i Stockholm begraves forfatteren Astrid Lindgren fredag i Vimmerby, Sverige.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her