Læsetid: 1 min.

FOLK

6. marts 2002

Brian Arthur Mikkelsen
*Ifølge Ekstra Bladet står kulturminister Brian Mikkelsens kone Eliane til at arve en pæn sum på 75 mio. kroner efter sin far. Vil det øge eller svække hans empati med fattige forfattere?

Dronning Emma
*Royalt: Denne dag for 950 år siden døde dronning Emma. Hun var gift med Knud den Store og moder til selveste Hardeknud.

Bertel Haarder
*Idet vi erindrer om, at Bertel Haarder ikke blot er minister for integration, men også for Europa, skal vi oplyse, at han denne onsdag mødes med den slovenske europaminister Janez Potochik.

Voksne
*Lego præsenterer i dag et nyt koncept – »Lego Serious Play«. Det sigter mod et voksent publikum, ikke mindst blandt erhvervsledere.

Ole Rasmussen
*Den Danske Publicistklub gav i går sin store pris til Ole Rasmussen. Denne udmærkede mand er den hovedmistænkte for organet At Tænke Sig, som er blandt de bedste argumenter for i ny og næ at kigge i Politiken.

George Bush
*Elefanten møder musen når USA’s præsident George W. Bush i dag tager imod Luxembourgs premierminister Jean-Claude Juncker i Washington DC.

Henrik
*Efter med noget held at have holdt lav profil siden frankrigsrejsen/oprørsforsøget, drager HKH Prinsen denne dag til Malaysia for der at se på dyr og miljøprojekter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her