Læsetid: 1 min.

FOLK

21. marts 2002

Per Stig Møller
*Hans Excellence Udenrigsministeren deltager i dag og i morgen i FN’s finansierings- og udviklingskonference i Mexico. Vi er bange for, at engelsk er konferencesproget.

Svend Aage Jensby
*Forsvarsminister Svend Aage Jensby skal i dag i samråd om Hjemmeværnets ammunition. Mon ikke weekendkrigerne har tid til at hente den i depot, inden russerne, eller hvem det nu er, kommer?

Ulla Dahlerup
*Forfatteren og skribenten Ulla Dahlerup fylder denne torsdag 60 år. Hun virker ikke, som om hun er blevet mildere og venligere med årene. Mon ikke man kan vente partiejer Pia Kjærsgaard blandt gratulanterne?

Vinfolk
*60 californiske vinfirmaer viser deres varer i København i dag. Det foregår på Hiltons lufthavnshotel – så kan de komme hurtigt hjem igen.

Jørn Nielsen
*Den dømte drabsmand og forfatter Jørn Jønke Nielsen stilles denne torsdag for retten i Aalborg, hvor han er tiltalt for vold af særligt rå og farlig karakter.

Brian Mikkelsen
*Kulturnedskæringsminister Brian Arthur Mikkelsen begiver sig ind i løvens hule, når han denne torsdag er blandt oplægsholderne ved Dansk Biblioteksforenings årsmøde i Odense.

Claudia Schiffer
*Supermodel Claudia Schiffer kaster sin nydelige glans over begivenheden, når det københavnske stormagasin Illum i dag åbner i fornyet skikkelse.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu